Жахливо, сумно, боляче сприймати,
Коли ось так ідуть у небуття
Батьки і діти - всі солдати,
Віддаючи за нас своє життя....
Їм би ще жити, радість дарувати,
Всміхаючись, стрічати новий день,
Але на долю - дерев'яні шати
І шлях один з пошани і прощень...