Лілії пахнуть дощем з насолодою,
Теплою ковдрою і чуйним сном.
Ти пахнеш ніжністю, а ще свободою,
Жагою усім дарувати добро.
Кожний вечір знову на проводі,
Щоб голос почути, щоб бути удвох.
Вічне кохання осипане золотом,
Коштовним камінням минулих епох.
Я дивився на світ, мов зачарований,
П'яний від сонця і від думок,
Від слів, що колись були закодовані,
Потім розкриті для безглуздих пліток.
З’явилася, як черговий спалах у пам'яті,
Втім не стрічав тебе навіть у сні.
З тобою здається, що цілий світ зайнятий,
Прóстий, як правила у картівній грі.