Майбутнє уперед летить ...
У снігових кружляє краєвидах -
Ми, як мисливськії хорти,
Біжим за ним, блукаючи по сліду
Воно, як заяць, крутить нове коло,
Стрибає вбік і давиться зі сміху -
Йдучи за ним, натрапимо на вчора
І помилок налупим що горіхів
Назавтра будуть нові перегони,
Нові сліди залишить хитрий час,
А ми, долаючи замети забобонів,
На старі граблі наступаєм раз у раз
Мистецтво полювання - для мисливців.
Життя — мистецтво для мисливців всеж
А люди - то не божі вівці,
Мистецтво справжнє не тримає меж
Воно малює нам нові картини,
Дарує неповторні почуття -
Чи є у тому щастя для людини
Залежить від думок і сприйняття
Майбутнє і минуле завжди з нами.
Не варто бігати щоразу взад-вперед -
Ви творите їх власними думками
І кожен обирає свій жереб.