Забудьте все, що ви учили вчора!
Не бійтесь наробити помилок.
Життя — єдина справжня школа
Оцінки чесні ставить за урок.
Регалії доцентів-професОрів -
Облуда розуму без глузду — то сміття.
Бо знання — острів у незнанні морі.
Учіться править кораблем життя!
Ідеї для науки - як боги
Між ними вічна точиться війна
Вони знання міняють береги
Як тільки думка свіжа вирина
Будує човен вчений-аргонавт
І, як Ясон, кидає виклик бурям.
Йому ворожі Зевс, Борей і Главк,
Але нехай їх боги не надурять.
Нізащо не сприймайте все на віру -
Наука бреше так, що гай гуде!
Брехні наука нагуляла жиру
Та як сліпа у темряві бреде.
Забудьте все, що ви учили вчора!
Не бійтесь наробити помилок.
Життя — єдина чесна школа
Оцінки справжні ставить за урок.