Якби ти знала,
Як линуть всі мої думки до тебе...
Як кожен погляд
У натовпі ловлю... і не знаходжу твій...
Як ти казала:
"Життя це біль!" І не втекти від себе...
Якби ж ти поряд...
Відтак лиш в спомині далеких мрій...
Якби ти знала,
Як голос твій вчувається у тиші,
Твоє волосся
Як доторкається до моїх щік...
Ти відчувала...
як прощалась... і як прощала тричі,
Мені здалося,
Що так прощаються уже навік...
Якби ти знала,
Як серце плаче у ночі з тобою,
Як тисне в скронях
І піднімається в душі пітьма...
Невже кохала?
І спокій мій забрала із собою
В теплих долонях...
Та от мене забути не змогла...