В душі моїй ось поселилась осінь.
Ще зігріває сонце, ваблять кольори...
Та зранку от туман вже срібнить коси
І небо синє тільки до пори.
Іще в саду милують очі грона -
Калина ягоди схилила до вікна,
Та вечір холодом безперепону
Нагадує, що осінь - не весна.
Іще квітує барвами природа
Та сум блукає серед жовтих хризантем.
В душі - осіння дощова погода,
А в серці за тобою ніжний щем...