Молімося і бережем любов
І віру в серці до життя, до Бога.
Як на весні сади цвістимуть знов,
Нас знов зведе омріяна дорога.
Важкий здоланим, вірю, буде шлях,
Як в неба голубінь злетить молитва.
І посмішка засяє у очах,
Радітиме душа врожаю жита…
Все буде добре! Тільки ти повір –
На все в житті благословення Боже!
Як сонечко, загляне щастя в двір.
Як віра з серця, вийти вже не зможе.
Я знаю – бути щастю на землі!
І вірю я в святую перемогу.
Неможна жити людям у імлі,
Тому серця молитимуться Богу.