Запалала в небі зірка благовісті,
Про Різдво Христове сповістила нас.
І стоять ялинки в іграшках, намисті,
І душа від щастя мов танцює вальс.
Підхопили звістку, та й пішли з вертепом
У родину кожну радість дарувать.
Полетіла радість понад лісом, степом
І зуміла душу кожну обійнять.
Запалала в небі зірка благовісті,
Новину принесла радісну для нас.
Да пребудуть душі наші в вірі чисті,
Щоб у мирі й щасті жити повсякчас.
Зірочка Різдвяна у небі палає.
Дивовижне свято – Божа милість нам.
Вірую – Дух Божий в щирості єднає,
В шані світлій, чистій мирних християн.
Славімо, славімо, святая Маріє!
На спасіння людства Сина ти дала.
У серцях народу закріпилась мрія,
Віра, за якую Господу хвала!