Не вертайся ніколи додому -
Ти чужий як і там, так і тут.
Научайся побільше чужому
І не згадуй українських пут.
Ти не слухай облуд президента,
Все продасть - без різниці йому,
Ловить пісню з Москви диригента,
А земельку зливає - твою.
Пам'ятай лише мову народу
І її передай діточкам!
Може, так ти здобудем свободу
Як не тут, то, можливо, десь там.
Бо немає нічого святого
В тричі зрадженім нашім краю!
Помолись і вертайся із Богом
У чужиноньку рідну свою...