ШЛЮБНА НІЧ
Я зривають з тебе білу сукню мережану квітами,
Розкриваю гарячу, єдину і мокру твою.
І легенько входжу. Ти ж тихими криками
Хочеш взяти в себе і віддати для мене свою...
Три хвилини і я погашу твій палючий вогонь.
Як приємно коли ти зі спермою в ротик береш.
Кінчу в тебе... Цілую і це вже не сон...
Ти радієш і мій устає...
Після ночі тремтять твої ніжки,
Каву вранці для тебе готую
І приношу до тебе у ліжко
І нектаром тебе нагодую.
Він стоїть день і ніч, бо ніколи ні в кому не був
Він бажає, щоб завжди на Нім хтось вертівся.
І я зранку до ночі тебе куди можна — їбу
І їбатиму ще, бо мій *** Він іще не втомився..