пора це припинити
тонка межа брехні
самому собі
але пора вже це припинити
Кетрін Кетрін
в ці хвилини
ми в задумі
втікачі
від власної брехні
потомлені
брилами надій
що сяяли нам
десь попереду
надто далеко
від наших повітряних зміїв
вежі сипляться
омиваючись океаном
та головне
що ми
серед цього всього є
існуєм
і наші серця б’ються
і руки тягнуться
і думки
спалахують
наче осліплюючі осяйні блискавки
серед нещадної
дикої бурі
нас чекають
там
попереду
наші ж
зміцнілі версії самих себе
в майбутньому
короче
амінь