Я задихався, так хотів свободи,
Минуле роз'їдало болем душу,
Не знаючи що дальше, і не знаючи погоди,
Покинув кораблем кохання сушу...
Самотній корабель відкрив вітрила,
Велике море, і така маленька мрія,
Щоб десь-колись назавжди зупинила,
Щасливим бути - мрія..
Багато часу мандрував морями,
Стільки років не бачив землі,
Нічними снами приходили із піснями,
Образи очей твоїх мені...
Скелею або айсбергом мала бути,
Пробити душу,стати моїм дном,
Зрадити як всі,покинути і обманути,
А ти для мене стала маяком...
Крізь ніч і день,через життя моря,
Для мене буде завжди маяком - любов твоя,
У шторм і поміж хвиль,через любові скельце,
Побачу я, що так чекає - твоє серце..