В тролейбусів тут кінцева
І вікна на будмайданчик,
Хворіють тонкі дерева,
Дощі на асфальті плачуть.
Бетон, кропива і терен.
Колись тут росла пшениця,
Район з її трухлих зерен
Будинками колоситься.
Проспекти - - квашня із бодні,
Цей наступ не зупинити,
Околиці безпородні - -
Дорослі бунтарські діти
Корінння як сухожилля
Рве крану стріла на "віра",
П'є місто пустирне зілля
Ковтками живого звіра.
(с) Надія Семена