Пахне дощами, бузком і кавою Львів,
Центр старовинний сьогодні раює у казці.
Місто зібрало панянок, і лицарів, і королів.
Коні гарцують у ружах червоних в упряжці.
Леви всміхаються тихо і мило крізь сон,
Йде величаво Констанція поруч із Левом.
Сяйво і блиск золотих урочистих корон -
Як тобі Львів крізь століття, моя королево?
Пиво батяри веселі у «Кумпелі» п’ють
Гальби медово і п’янко підморгують хлопцям.
Кельнерко, ще раз налий, усміхнись і забудь!
Усмішка в тебе як цвіт, як кохання, як сонце!
Ринок святковий та Площа уся в метушні.
Гості смакують солодкі вишневі наливки,
Грають, танцюють, співають драйвові пісні,
У шоколаді по-львівськи запах львівський сирник.
Дзвонить дзвонар і відлічує миті життя.
Миті народження, щастя, весни та любові.
Ратуша, Опера та Святоюрська гора
Радісні нині та уродинно-святкові.
Львове, бажаєм тобі усіх гараздів!
Миру, добра, благодаті, опіки від Бога!
Задумів гарних, хороших ідей та плодів!
Хай у житті в тебе буде усе пречудово!