А я все думаю, яка моя рибалка?
Як розслабляються від побуту жінки?
Можливо, грають десь у доганялки,
Лаштують стріли, гнуть в дугу луки́?
З старих мурашників будують справжні за́мки,
З тендітних квіточок - принцес і королев,
Рятує принц моїх прекрасних бранок,
Якщо їх викрадає сусідський котик-лев.
Можливо, вони грають в баби цюці?
Або, зірвавши одяг, у підводного квача?
Ганяють за м'ячем в пилюці чи багнюці
Чи розпивають десь могорича?
У іншім вимірі, десь на якійсь планеті
Так чи інакше розслабляються жінки,
Допоки чоловіки на рибалці,
Вони, напевно, поряд десь плетуть вінки.