Народе, мій!
Я стільки обіцяв!
Чого іще ви хочете почути?
Я зраджував, вбивав і крав -
Гребу і більше і підліш ніж Путін!
З екранів, прямо в очі, я брешу!
Чого, скажіть, чекаєте від мене?
Народе мій!
Я той біблійський Змій -
І Бог за теє мені голову не зверне!
Я дам вам пенсії?
Я дам вам заробляти?
Дам медицину?
Дам освіту?
Ще чого?
Поліцію!
Що буде вас вбивати!
Гадаєте, що мало вам того?
Ваша земля?
Свободи?
Не смішіть!
Спитайте ще: чи є у мене совість…
Дешевше і надійніше убить
Я розумію, але всім натомість,
Кажу терпіть…
Мовчіте і терпіть!
А хто не хоче -
Дригом у Європу!
Я не дарма відкрив для вас безвіз
Я прези-дент, а ви — мої холопи!
Не смійте голову підняти! Очі вниз!
Народе, мій!
Я не збираюся іти -
Куди подіти те що я накрав?
Офшори де стирчать хвости?
Тож буду вам брехати, як брехав!
І не розхитуйте ви крісло піді мною!
Чіпати владу — всім кажу: не смій!
За гей-паради я стою горою!
Я сам один із них...
Народе мій!