Солодкий гріх (до твору Хуго Я ВСПОМИНАЮ СЛАДКИЕ ГРЕХИ)
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=655343
Я згадую солодкий гріх...
ділю на сто, рахую на відсотки
Закоханий без тями...
зразу в двох ...
Та миті ті, як стринги
закороткі...
Пірнаю ніжно...
у гріхів тепло ...
І з ними...
... безупинно...
... безпристанно...
Одну ковтав що дороге вино...
А іншу - начебто в останнє...
Я обережно сипав сіль на рану.
Її зализував, гадав, що біль мине...
З одною шаленів від щастя…
П'яний
А інша шаленіла від мене…
Кохать,
Щоб все летіло в шмаття
Брутально...
Брудно...
Жадібно...
Раз п'ять...
Її мораль ніяк не одягала
плаття…
А я...
не міг її не цілувать!
....................
А два гріхи
багато це чи мало...
Пройшли часи -
Хоч є про що згадать…
Запізно зрозумів:
Занадто мало…
тож треба було, мабуть,
й третю мать…
Я й досі пам'ятаю їх...
Той божевільний
І солодкий гріх!
Лікую спогадами
Душу, тіло, нерви -
Бальзам-отрута спраглої душі
В обіймах старої дружини-стерви
Вона стікає по краплині
....у вірші.