Ти – моя вічність. Ти – моє кохання.
У спогадах, у мріях, у думках..
Усюди ти! Й від вечора до рання
Втопаю, наче в морі, я в твоїх очах.
Рука в руці, тепло душі і стукіт серця –
Ми разом. Що потрібно ще?
З тобою так спокійно. І відверто
Говорим, не соромлячись, про все.
Ти - саме той, кого роками я чекала,
Для кого душу зможу відчинить.
У мріях тебе завжди малювала.
Ти - той, кого не можна замінить.
Єдиний, неповторний, самий-самий!
Ти – найрідніший серед інших всіх…
Коханий. Самим Богом даний!
Ти – найспокусливіший в світі гріх!
Усюди ти: в думках, у мріях моїх.
Ти – кисень мій. Ти – все моє життя.
І най у світі нас залишиться лиш двоє..
Про вибір свій не пожалкую я!