Для всіх секрет великий не відкрию
І розкажу — чому їх не люблю
Що вий почнеться - також розумію,
Проте спокійно решті поясню.
Було багато друзів із євреїв -
Люди як люди, фахові, нормальні
І лікарі, викладачі, ученні
Щоправда, не бував з ними у бані...
Але, коли іде питання грошей,
Або який для кого з них гешефт -
Їм байдуже відносини хороші
Будь-то підлеглий, Президент чи шеф…
Нічого особистого — лиш бізнес
Для них бо має цінність лише він
Хрестовий не потрібен катехізис -
Поважніших немає із причин.
Ні діти, ні сім'я а ні країна,
Ні друзів, нема принципів, ідей
В свідомість їх закладена картина
Лише отак — інакше: не єврей!
Ще цікавіше — якщо їх багато
Два-три, як десять — то вже край
Ви подивіться на єврейські свята:
Історій із брехнею — через край.
І будучи у образі Христа,
Я розумію - всі його продали,
Раз психологія така проста,
А на Іуду разом все списали.
І той Симон відрікся аж три рази,
Всі інші не збирались захищать -
Не за науку, ні за честь, ні за образи
А за гешефт — можливо розіп'ять.
Продали всі! Списали на одного -
Повісили його — щоб кінці в воду
Лиш бізнес — нічого святого!
Єдиний принцип цілого народу.
Всіх грошей світу — власники вони.
Це — результат. Зі мною хтось незгоден?
Скажіть тепер: немає в тім вини...
Боріться за ідеї і свободи…
Та подивіться на Верховну Раду,
На принципи Гаранта - бізнесмена
Скажіть мені: кажу неправду!
І розіпніть мене!
Сучасна німа сцена...
21.2.17