Зібралися на полювання купідони:
Приціли, стріли, першокласний камуфляж,
Манки, сілки, ножі, патрони
Чохли, кашкети, найкрутіший патронташ.
Хорти, лягаві, лайки, курци…
Масть яка хочеш: сіра, біла…
Костюми, зброя, сітки, берці -
Щоб хоч би оком... того звіра!
Поїхали… Поїхали ще з ночі -
Щось промайнуло і втекло на Бога…
З підходу, в засідці — де хочеш,
В нічник, у тепловізори — нічого!
Нема й слідів… Хоч і були там люди…
Міста — порожні, в селах теж катма.
Сиділи, радились: що буде?
Людей багато, а сердець нема!
Замерзлі й стомлені вертались,
Стріляли з розпачу та тільки по пляшкам.
Куди поділись, заховались?
Втікали по яким стежкам?
Нема сердець — немає полювання.
Пусті тіла, пусті думки — кінець!
Нема живих сердець — яке кохання?
Тіл є багато - та нема сердець!
7.02.17