Час для мене спинився - довкола прискорений втроє
І сліпа суєта проживає годину за три
Бачу я: сутеніє, всі втомлені денною грою
Я стою і дивлюсь, я сьогодні чекаю весни.
Нехай буде гроза. Блискавицями сон мій розбудить.
Громом спокій бентежить і будить забуті слова.
Нехай вітер наповнює силою руки і груди.
Я відчую тоді що жива. І скажу:»Я жива»
Нехай буде весна і в оновленій ранками тиші
Буде нова любов. Я за руку її поведу
В рожевіючу даль, де усе відчувається глибше..
Я чекаю весну. Я сьогодні чекаю весну.