Як заходив в бар Назар, то спостерігав,
Чоловік, перед тим, як випити, то завжди кричав.
Зацікавило його, чому той кричить,
Попросив, таке ж, в бармена і йому налить.
Бренді, віскі і коньяк той в стакан налив,
Назар довго смакував й з цікавістю пив.
А коли бармен ціну за напій назвав,
То Назар, як незнайомець, також закричав.