Проходить день, рік, роки,
І незмінними залишаються наші смаки.
Горить в огні Наша Україна,
І продається Твоя Батьківщина!
Історіїї своєї не знаємо,
І ось, що в результаті маємо!
На ті ж граблі встаємо,
І країну свою продаємо.
Незважаючи на те, що українці сильний народ,
Завжди відбувається якийсь переворот.
Не вмієм пробачати один одному гріхи,
І ворогу даєм цим утіхи.
Багато помилок вже маємо,
І про це завжди співаємо.
Досить вже перед всіма нахилятися,
Треба вже з колін підійматися!
Не забувай свою батьківщину,
Свою велику родину!