Уперто дуже рвуся в Кременчук,
Та справи, лихо, зовсім не пускають.
А я незламний, наче той канчук,
Обставини мене не подолають.
Кохане місто, далеко і поруч,
Мій Кременчук, ти зачекай ще трішки.
Всі свої справи розгребу власноруч-
До тебе, любий, доберуся й пішки!!!