Я так хотів би описати
Красу усесвіту і велич
Та їх слова не здатні передати
То ж я лише кричу: О Леле!
Хто Ти є що усе це сотворив?
Й вогонь в душі у мене розпалив
Ще на початку світу Ти був мовив
Хай станеться і сталося по Твому слову
Слова Твої що були споконвіку
Зродили сонце, місяць, жінку й чоловіка
Дали життя і світло нам дали велике
Що його Ти згори покликав
Дитя на світ родилося з любові
На світ що Ти був сотворив
І чув про Нього кожен на тій мові
Якою із дитинства говорив
Дитя оте так сильно полюбило
Що й досі згадуєм Його
Воно для серця нашого так миле
Бо й нам дарує серденька Свого