Мовчу. Знайоме відчуття відчаю
Знову і знову його зустрічаю
І голос твій в голові говорить:
"Що, моя мала, в серці горить?
Ти сама знаєш, як воно буває,
Спочатку серце твоє співає,
А потім сковчить, помираючи.
Ти ж сама знаєш, як це буває,
Коли кохання проходить у одного,
Іншому не дається шансу жодного."
Твій голос рве на мені кожен нерв,
Немов це такий собі веселий маневр.
Я спідкала невдачу в тобі шукати
Щастя на двох, де жодного разу не мати.
Ти стоїш у призмі мої снів
В кожному з усіх тих днів
І я рахую дні, коли ім'я твоє стане,
Немов той сніг, що навесні розстане.