Мій рідний
Твої теплі руки
Що міцно так мене тримали
Давно знайомий серця стукіт
Мій рідний значить – мій жаданий
Ти був не ніжним
Був не щирим
Але стояв завжди стіною
А я щось втратила на силі
І все ховалась за тобою
А я боюсь тебе втрачати
Торкни мої холодні плечі
Бо скільки бачило свічадо
Наших думок прощань і зречень
І все ж тримай
Я не без тебе
Не йду сама
Й не відпущу
Ти мені завжди надто треба
Як осені ковток дощу