В цю нiч новорiчну, в цю казкову годину
Запах ялинки та трiскiт вогню,
Стiл зодягнувся в нову скатертину,
Прощатись iз Роком Cтарим я буду.
Хоч i радiсть в очах, що тебе проводжаю,
Та в новий не смiло за порiг я ступлю.
За невдачi торiшнi тебе я прощаю!
Нездiйсненi мрiї у пам'ять втоплю.
Пiднiмаю за тебе цей келих вина,
Та не чутно в кiмнатi передзвiн кришталю.
Його приглушила скупа тишина,
Яку я впустив у оселю свою!
Куранти вже б'ють той вiдлiк життя,
І стрiлки здається так нiжно обнялись.
Все те, що не збулось, йде в небуття!
З тобою назавжди, Рiк Старий, розпрощались…