ці двоє проводили час на німецьких аеропортах
він одягненний в костюмі, а вона в кедах і шортах
очікуючи холодної кави, він підійшов до неї
побачивши його, вона подумала що це ще один депутат чи намісник в геї
розмова була коротка й прозора
він курив, не думаючи про горе
і от в якихось з цих слів
в той час коли бабусі закривали хлів
в його грудях щось затріщало
його трусило й ламало
всі сигарети на смак стали як сіль
він не відчував рук і ніг, тільки дикий біль
а вона спокійно пила каву
очікуючи свого літака у варшаву
нудні його розмови про російський газ
про англійські годинники, і загалом про час
вона не звертала увагу
вона жінка
вона жорстока й безжальна
швидка й вогнепальна
жінки як туман
огортає все тіло
ігнорує і відправляє в бан
жінки як вода
ти топишся в них
п'єш їх до дна
це як всесвітній потоп
ніхто не залишиться в живих
жінки як вогонь
обпалюють шиї і губи
згоріти можливо, либонь
вони вогнепальні машини
убивчі труби
усі їхні таємні запити
насичені графіки
загальнопотрібні попити
це пекло аналітика
усе це жінки
бог і диявол
вогонь і вода
небо і земля
китайська кора
жінки повсюди
в повітрі і в небі
вони завжди біля тебе
коли ти в потребі