Народ, ставай на нову Революцію -
Бо Влада вже ґвалтує Конституцію!
Ми добре знаєм що робити,
Де шини, де коктейлі, бити!
Нам не потрібні трьох ослів дебати
Зараз оте сміття полетить з хати!
Наш «камікадзе» хай готує лоб,
Ще й «спікера» ми не забули щоб!
І "зайця" не потрібно забувати,
То що таке АТО його спитати!
Бо діти наші гинуть і до нині,
А хтось рахує статки в Україні!
Багато обіцяли - мусять знати,
Тепер за все оте – ВІДПОВІДАТИ!