Я живу лише одним життям,
Яке буває складним.
Стримуючи всі долі побиття,
Я стараюся не бути їм підвладним.
Хоч і маючи погані відчуття,
Я намагаюся не бути безпорадним.
І поки у тілі живе душа передчуття,
Я житиму тільки своїм життям порадним.
Життя не схоже на кінофільм майбуття,
Але я можу бути всевладним.
Тому для духа свого підняття,
Я скажу мовою, не складно:
«Лише потрібно бути собою, є таке поняття,
І життя буде тобі завжди підвладно.»