Не страждаю,не плачу,не каюсь..
І до тебе вже я не прийду..
До життя я спокійно всміхаюсь..
І це тускле життя я люблю..
Не боюсь я життя..і тримаю..
ту отруту..яку ти приніс..
Не страждаю ,не плачу,не каюсь..
І до тебе вже не по вернусь..
Ти скажи мені краще.. .ЩО треба?
І чому не забув і прийшов?
Я ж казала, зоря - запалює небо..
Ну а ти вже погасла зоря..
Розвертайся і йди той стежиной..
Яка далі вже не поверне..
І згуби ту дорогу шалену..
І не забудь в серці, згубити мене..