Чому ми завжди повинні робити те, що правильно, а не те, що робить нас щасливими?Правильно, якщо я і надалі мовчатиму і не писатиму тобі, але спілкування з тобою, твої слова, емоції роблять мене щасливою. Ти даруєш мені крила, спокій, позитив. З тобою хочеться чекати насупного дня, а не дивитись на світ крізь сірі лінзи зношеного об*єктива.
Правильно буде, якщо я не дозволятиму тобі до себе доторкатися, бо це ніби ілюзія «осквернення» тіла, але твої ніжні дотики, твої пальці будоражать мою кров, заставляють літати у небеса, коли це неможливо і я цього не хочу.
Існує тисячі стереотипів, типу таких, що дівчина ніколи не повинна дзвонити і писати перша, не повинна надто яро демонструвати свої почуття, бо інакше хлопець тим скористається. А ви не задумувались, що це мене ДОСТАЛО. Я зовсім нічого не хочу скривати. Щирість – ось що повинно бути візитною карткою душі, а не сотні масок. Невже переховування за брехливими почуттями може справді когось ощасливити. Якщо так, тоді покоряйте світ таким правилом. О і ще забула додати: Мені вас щиро шкода. Ховайтесь далі, а я в цей момент насолоджуватимусь щастям.
Щиро ваша natalisha:)