Нове життя
Забути всі свої невзгоди
Любити, жити і творити
Просити, плакати і питии
Вставати, падати і йти
Прощати, знати, далі жити
Писати знову і творити
Порвати все минуле на шматки
Спалити всі мости
Почати з чистого листа
Історію знов написати навмання
Якийсь початок слова загубити
Якийсь кінець знайти
Розбити, склеїти, зібрати
І написати знову, прочитати
Порвати все, і знову все зібрати
Ось так почати жити знов
Писати, жити і вивчати
Любити, вірити, прощати
І новий лист заповнити рядками
Із чистих слів
Із нових почуттів.