Вже сніг лапатий б’ється в очі
Й на вулиці з’явився морозець,
Зі стріх вода тече, хлюпоче,
Промчався рік, мов жеребець.
Наступний знаю буде краще,
Старий відійде знову в бік
І все складеться як найкраще,
Зробімо цей - достойний рік!
Комусь він щастя подарує,
Комусь надію світлу й чарівну.
Хтось світом білим помандрує,
А хтось чекатиме весну.
Комусь на серці стане гарно,
А хтось отрима те, на що чекав.
Хтось зрозуміє, що не марно
Надію в серці він плекав.
Повірмо ж люди в диво!
І казкою зробімо ми цей світ!
Ви вірте, що проживемо щасливо
Ми цей наступний кращий рік.