Бурлить окровавлене море
Забравше сотні житів
І зараз повідаю горе
Про тих що на дні моряків
Було це давно ше до мене
За теплих і сонячних днів
І море було ше не темна
І вітер лиш ледве гудів
Зібралися мо́ряки в порті
Готувати черговий похід
Зложили припаси на борті
І вже прибавили хід
Підняв вже корабель вітрила
І чулися крики: "У путь!"
Про лихо ніщо не вістило
Незнали вони його суть
Відплило це судно в дорогу
В далеку блакитнію даль
Не поможуть цим вікінгам Боги
Не знатимуть щастя, лиш жаль