Тихо... помовчи будь ласка,
Не потрібно зайвих слів.
Чуєш як народжується казка
Поміж наших двох світів?
Тиша... чую твоє серце,
Стук пронизливий з грудей.
Всі слова достойні вмерти,
Що живуть поміж людей.
Варто... мріяти про тебе,
Коли в тиші я один.
Коли плаче моє небо,
І мільйон пройшло годин.
Вчора... мій помер будильник,
Я літав з тобою в снах.
Там беззвучність була сильна,
Кожен звук ішов на прах.
Тиша... тільки твої очі,
Розмовляю мовчки з ними я.
Я в обійми твої хочу,
І мовчить уся Земля.
Ніжна... і вуста твої мовчать,
Ти загадкова і така щаслива.
В тиші погляди твої летять,
В тиші ти така вродлива.