Я бачив щастя...
Воно прокинулось сьогодні вранці біля мене.
Так тепло усміхнулось і пригорнулось ніжно до грудей.
Я бачив щастя...
А більше радості мені й не треба,
Бо я знайшов його серед мільйонів всіх людей.
Я бачив щастя...
Воно тримало міцно мою руку,
Не відпускаючи далеко ні на мить.
Я бачив щастя...
Я переніс печаль й розлуку,
І моє серце пламенем горить.
Я бачив щастя...
У очах глибоких і коханих,
І в щирості безмежних почуттів.
Я бачив щастя...
Що згоїло всі глибокі рани,
І я щасливий, що її зустрів.