Я не поет,
Я лиш свої думки рифмую,
складаючи в куплет вірша,
а далі робить все душа,
вона одна лиш, відчуває, чує.
А почуття, це дуже складна річ,
їх неможливо нав'язати,
якщо вони по-справжньому сильні,
їх неможливо зруйнувати.
Вони формують такий стан,
коли літати з'являється бажання,
і назва таким почуттям одна,
- палке нев'януче кохання!