Як боляче! Біс забирай!
Наскілки ще наблизився кінець?
Де я?Нне знаю, та пекельний край,
Житті збирає на жаху вінець.
Безмежна спрага, сил нема,
В пітьмі блукаю, зникло світло.
Надію втратив, забрала рука,
Поглинув відчай, радощів намисто.
Хто автор цього. безжалісного світу,
Як можна так знущатись з почуттів?
Делема скрізь, співає оду вітру,
Нема стандартів, хаос знищив їх.
Без сенсу спроби досягти межі,
Та щось не так, я чую голос рідний.
"Прокинсь коханий, час вставати вже",
І поцілунок несе щастя срібло.