Для чого людям гордість?
тим більше у коханні
коли ще грає молодість
чи у дитинстві навіть.
Ми не цінуєм інших
Лиш гордими буваєм
не згадуючи більше
минулого кохання
І коли рано встанеш
не радість в голові
не щастя,не кохання
а гордість лиш у ній
не думаєм про інших
не згадуєм хороше
а гордими ми ходим
і голова в нас вище
не думаєм про ніжність
що принесла кохання
а в голові лиш гордість
і це було в останнє
ми ще кохаєм сильно
і не здаємся перші
бо ми ще горді й сильні
а у душі слабкі