Почуй, почуй мене але мовчи
Мої думки лише про тебе...
твої слова мої думки
відправляться на віки в небо
Такий терпкий мовчання смак
і тишу слухать не можливо
але насправді було так
колись тебе я так любила
колись насправді було так
колись насправді я тебе любила
Але моя... любов зазнала крах
Твої слова насправді сила
твої слова все зрушили із дна
Мою нестримну сильну віру
Про наші вірні почуття
Що навіть і не знали міри...