Ти заходиш в кімнату,тут повно світла- це мої очі...
Можливо ще не знаєш, та це я, милий, снюсь тобі щоночі.
Ось бачиш тобі стало тепло- це мої долоні,
Не бійся я ледь-ледь торкнулася твоєї скроні.
Твій слух тривожить шось?це серце б'ється,
Воно твоє.Тримай міцніше, розіб'ється.
А чуєш йде хтось?Ні не чуєш...
Прислухайся це ж кроки,
Мої ,коханий, йду до тебе, давно іду повз тусклі роки.
Знов відчуваєш хвилювання?І щось щемить глибоко там?
Це я дарю тобі кохання,якщо попросиш душу теж віддам!
А хочеш любий щастя гори?І радості глибинний океан?
Сідай зручніше поговорим, зникне тривога мов туман.
Ти чуєш спокій той могутній?Тебе він опановує в цей час?
А дні в коханні не забутні, бо в пам'яті збережені для нас.
Ти знаєш милий я кохаю,і в кожній кліточці живій,
Твій образ,звички залишаю, вони тепер повік в мені.
Ти бачиш радість?Так я знаю!Що відчуваєш на душі?
О так!!!Любов, любов, кохання палає любий вже в тобі!