Похмурий день,відсутність сонця,а на душі панує спокій
Гарячий чай парує в чашці,мені сьогодні одиноко...
Дивлюсь я фільм,ця стрічка давня,але тривожить знов і знов,
Це спогади мого життя,кохання,це спогади про нас...Любов1
я бачу стрічку про розлуку,вона стоїть а він мовчить,
Лиш міцно потискає руку...я згадую я пам'ятаю про цю мить.
а далі йде вона одна, по людній вулиці широкій
Його більш поряд вже нема і він для неї став далекий.
Я бачу сльози, море сліз і крик душі втиші вечірній,
Він добре в серце їй заліз,цій дівчині такій наївній,
Мов яструб що з'їдає все,не хоче дати їй спокою
вона хотіла бути з ним...Я так хотіла бути поряд
Картина йде,який ж кінець?А я вже знаю суть фіналу
а висновки цих двох сердець?А висновки я зараз зачитаю:"було солодко-пам'ятаєш,
було боляче- пережила,буде щастя побачиш...відпусти його, не казни його він не винен..."