Мені знову наснився окоп,
Мані знову наснилась війна
Летить куля секунду...і от,
Рана в друга у грудях страшна….
Уві сні бачив знову я гори,
Бачив я ,як тікає душман,
Бачив біль…Бачив кров…Бачив горе
Бачив я тебе Афганістан.
Знову серце моє розірвалось,
Не зібрать ті до купи шматки..
Тиша криком моїм перервалась,
Руки стиснулись у кулаки….
Та затих подих мій, крик спинився,
І розплющились очі сумні
Жаль, я плакати там розучився
Жаль, як жити забув на війні….
Так! Я вижив! Та краще померти…
Бо щоночі являють вві сні
Уся біль, уся кров, усі смерті…
Весь цей жах не забути мені…