Дякую за щиру усмішку і добрі очі
за те,що прокидалася щоночі
Дякую за ласку і тепло
за добре серце,що мене берегло.
За твою колискову під яку засинала
Дякую що для мене її ти співала
За те , що жити навчила
Дякую , що від зла захистила
Коли треба сварила ,коли приголубила
Дякую , що мене ,дурненьку людиною ростила
Коли руку зламала,коліна побила- мене ти жаліла
Дякую за турботу , коли я хворіла.
За те що до школи відвела
читати навчила
Коли було важко завжди підтримувала,розуміла.
Дякую,Мамо за те - що ти в мене є!