За кожен день складу подяку Богу,
І кожну мить любов'ю окроплю.
Нехай складна буде моя дорога,
Та я щаслива, адже я живу.
Жалі й печалі стру навіки з серця,
Сміливо стріну вранішню зорю.
Минуле гіркотою не озветься,
Надію у майбутнє пронесу.
І кожен день живу, неначе вперше,
І подихом уловлюю весну.
І відкриваю світ для нових звершень,
І вириваюсь з лап старого сну.
І кожен день живу, немов востаннє,
І честь у своїм серці віддаю
Тим неповторним митям, де пізнала
Страждання пекла і нектар раю.