* * *
Павутиною сірий сніг
Загортає твої сліди
Я по тебе згадаю – гріх?
Я тебе відпускаю – йди!
Дощ в обличчя і сніг у спину,
Хуртовину лиши собі.
Згадаєш мене милу,
Згадаю тебе в журбі.
Тобою плакатиме зоря,
Пестячи коси берези,
Сльози бруньками впадуть і я
Без тебе замерзну.
Павутиною сірий сніг
Загортає твої сліди
Я без тебе сумую – світ
Без тебе порожній – прийди!
7-8.02.07р.