Любов - це музика. Вона переповнює серця і вихлюпується в простір, розтікаючись і заповнюючи собою все навколо. Вона просочується серед людей і передається від одного до іншого, поєднуючи їх в одне ціле.
Любов це жар сердець, обігріває та ллється на всіх і навколо, захоплюючи навіть тих, кому холодно і самотньо. Любов це те, що творить і народжує.
Вона величезна .... Але вона крихка і беззахисна, тому що позбавлена злості, помсти, підлості, віроломства і підступності.
Вона, як кришталевий Палац, куди треба входити, попередньо очистившись, щоб відповідати.
Щедрість, доброта, чистота і співчуття, готовність до допомоги і захисту - ось складові Любові.
Вона має свої хвилі і частоти, на які мимоволі настроюються всі ті, хто любить або прагне Любові.
Коли ми любимо хоча б когось одного, ми готові дарувати свою любов всім іншим!
Чим більше ми віддаємо, тим більше ми отримуємо і здатні знову віддавати, тому, що Любов невичерпні.
її можна порівняти з Сонцем, які висвітлюють всі навколо.
Вона Світло, що перетворює саму чорну ніч нашого життя, в самий яскравий та блискучий день!
Чому ж ми так рідко спрямовується назустріч Свят Любові, вважаючи за краще сірі будні буденності.
Який страх утримує нас від бажання знов і знов віддаватися Любові?
Чому так багато мріють про любов і так мало тих, хто вміє любити?
Чому так важко налаштуватися на ту хвилю, коли биття сердець починає звучати в УНИСОН! Ми навіть себе не вміємо по-справжньому любити так, Щоб бути щасливими?
Хто може дати відповіді на всі ці питання?
Тільки той, хто любив чи любить.
Хто б ти не був і де б ти не був, полюбив, ти знаходиш Щастя і Надію.
Так будьте благословенні всі ВИ, дарують Любов!
Ви багатшим багатих і Прекрасні прекрасних.
Ви сіль землі і осяяння людства.
І якщо сьогодні ніхто ще не налаштувався на Вашу хвилю, продовжуйте любити й випромінювати!!!!
До Вас прийде Ваша нагорода у вигляді відповідної Любові. Чекайте і не втрачайте надії!
Любов витає в повітрі.
Вона всередині нас, вона навколо нас, нею насичене наше життя і весь світ.
Головне її побачити і відчути, випробувати, насолодитися і пізнати.
До будь-якої мети можна прийти дорогами Любові.
Будь-яких висот можна досягти на крилах Любові.
Так чого ж ми чекаємо?
В дорогу!
Пора!