Іди до неї,поспішай
Іди до неї у ваш рай
Як дивно ,ще не бачила її
А мрії,сни ,думки мої
Навколо неї все кружляють
До неї в душу линуть,заглядають
Бажають там знайти якусь крамолу
Щоб пред його очі - її невинну,голу
Її, голубоньку ,її квітучу,світлу ,
Таку щасливу,поетичну,вірну
Щоб він її зі мною порівняв
Побачив і відчув -кого він світові віддав
Кого він наче цуценя покинув
Щоб той замерз на вулиці ,загинув
Та помилився ти ,коханий,дав ти маху
Думки про тебе, в темну шафу я запхну
Нову сторінку ,новий розділ я почну
І все своє життя на лад перекручу.